半成年论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

BYEBYE, BCN.

玩左论坛几乎三年
由开始既好奇发展到喜爱
甚至有段时间翻到屋企就chick入BCN
几乎成为习惯 距比我既真系好多 识左好多人
甚至有1d朋友我觉得只不过系空间既距离
曾经热爱距 对距疯狂 见过距鼎盛既时刻 见过距每一日的100几既访问量
真系有霖过 可能呢个论坛我会玩好耐
可能我好少上 可能我好似唔系群入边出声 可能我好少发帖
但系我真系冇冧过要行到辞职呢一步 至少果阵冇冧过
可能系我读高中 学业繁忙压力大 根本抽唔出时间上来 或者可以讲我依家根本冇将论坛摆系比较显眼既位置
可能我关注我d成绩 关心我现实入边比较多 导致我一而再再而三系上个暑假过后对BCN既热情锐减
可能论坛洗晒牌 换晒人 我唔习惯  反正我真系真系有一种感觉 就系我再都搵唔翻我之前中意既BCN
裹个大家讲笑冇咁严肃既BCN
裹个每一日群入边几百页聊天记录既BCN  
裹个大家冇分得咁开版主同一般会员既BCN
裹个冇咁多规矩多d人情味既BCN
一句 搵唔翻我中意BCN既初衷 搵唔翻裹种feel
依家既BCN比我感觉好陌生好陌生
站长承诺过唔更换管理层 一直KEEP住我个位糸度 半年 半年我都几乎冇乜上BCN
得一个名挂住系度 我都觉得唔好意思 我根本冇管理过 冇点理过 我觉得我唔配再做区版主呢个职位
我只想提几点建议 纯粹个人意见 就系我觉得BCN依家既管理层同论坛入边既互动唔够多咯
好似讲得难听d 好似有种阶级感 好似冇咁玩得笑得咯
仲有就系 BCN 顾名思义系半成年 我觉得依家既论坛既感觉比我 好似作风太过成熟 根本就系成年 而唔系半成年 就咁
唔舍得 我都会有 但系讲真话 依家既不舍远远不及当初BCN话要关闭果阵咁强烈
希望 管理层同几位站长通过我既辞职
同时祝BCN越来越好 越走越远。
BYEBYE, MY BCN , MY FRIENDS.

每时的时空都不一样的嘛.

不是我们成熟了,而是你成熟了。呵呵。
我们天天在群里聊天,就是小e你不蒲头啊。
怎么说呢,就批准你申请吧。不过随时欢迎你回来。

还有,版主之间没有阶级之分,只是大家管得东西不同而已。
你看我有用职位压你么?呵呵,你看Evan在你们面前还不是那么的好色。。

随时欢迎你回归!

半成年系17岁已经大个仔啦唔系细路

小e,
有空找晴姐聊聊天

e仔..你唔好甘啦
放假啦.俄地bcn会好玩好多的
记得得闲翻来玩啊..、
一米你就过来稳俄玩啦
俄同励都好欢迎你过来玩的.

记得翻来喎。

不要走啊.大佬啊.!

不要走啊.大佬啊.!